Ukas trykkokeroppskrift: Chop Suey med kylling

Chop Suey med kylling i trykkokeren? Ja – selvfølgelig!!!

Det er rart med det. Noen ganger kan man få veldig lyst på kinamat. Og det er jo ikke alltid det finnes en kinarestaurant i nærheten. Ingen problem når man har trykkoker!

Så enkelt er det:

  • 4 kyllingbryst, delt i biter
  • ½ ts malt ingefær eller 1 ss revet fersk 4 sjalottløk i ringer
  • 4 hakkete fedd hvitløk
  • ¼ kålhode i tynne strimler, bruk gjerne ostehøvel 2 purrer i tynne ringer
  • 1 boks bønnespirer
  • 1 ts sukker
  • 8 ss olje
  • 6 ss kinesisk soya salt og pepper

 

Og sånn gjør du:

  • Varm opp oljen i trykkokeren, la løk og hvitløk surre et par minutter
  • Ha i purre, kyllingkjøtt, kål, sukker, soya og ingefær
  • Tøm laken fra bønnespirene i kjelen
  • Kokes under trykk i 5 minutter
  • Smak til med salt og pepper, vend bønnespirene i til slutt og la kjelen stå et par minutter så alt blir varmt
  • Server gjerne nudler til

 

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.nautiskfritid.no/products/abc-for-trykkoker2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken ABC for trykkoker her[/mk_button] Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

 

Forlegger-Anne takker Trine-Amalie for den fine oppskriften og alle de andre i boken!!!

 

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.