Flyt Forlag gir ut bøker om verdens eventyrlige seilaser.

Seilasene vi leser om og drømmer om og som noen av oss også gjennomfører.

Der ute, blant havsuler, delfiner, hval og hav – ikke annet enn hav i sikte – der ble ideen til Flyt Forlag unnfanget: gjør all verdens eventyrlige seilaser, gamle så vel som nye tilgjengelige! Som tenkt så gjort – serien er etter hvert blitt omfattende. Og med et hav av bøker å ta av… så fortsetter det å komme bøker fra Flyt Forlag.

 

Bøkene fra Flyt Forlag kommer i et fast og forholdsvis lite format og får plass selv i den minste bokhylle ombord i en båt eller i jakkelommen! Noen av bøkene er fremdeles i softcover, men med godt papir og ekstra smussomslag er de langt mer «eksklusive» enn en tradisjonell pocketbok. De fleste er imidlertid nå innbundet, med en fin silketråd til å holde rede på hvor langt du er kommet.

 

Flyt Forlag tar gjerne i mot forslag til andre bøker som måtte ønskes i serien og kommentarer om evt. feil som måtte oppdages i bøkene. Send til anne@flyt.no

 

Prisen på bøkene kan kanskje virke noe stiv, men opplagene er små, helt nede i 100 eksemplarer av enkelte titler, og vi forsøker å holde alle titlene tilgjengelige til enhver tid!