Hvordan lage Zucca Lunga a Spezzatino i trykkokeren… hva nå det er for noe???
På Sicilia dyrkes det mengder med squash, av forskjellige typer. Det er jo ikke mye smak i grønnsaken som rå, men her får tomat- og squashsuppen et lite løft av basilikum.
Dette trenger du:
- 1 løk, hakket
- ¼ dl olivenolje
- 500 g plommetomater uten skinn, hakket
- 800 g squash, delt i terninger
- 1 terning hønsebuljong
- 2 dl vann
- salt og pepper
- 1 dl basilikumblader, revet i strimler
- ½ dl revet parmesan
Sånn gjør du:
- Fres løken i olivenolje et par minutter
- Tilsett tomatene og kok et par minutter til
- Tilsett squash, buljongterning, vann, salt og pepper
- Rør godt rundt. Kokes under trykk i 7 minutter
- Dryss basilikum og parmesan over ved servering
[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”http://www.nautiskfritid.no/products/abc-for-trykkoker2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp abc for trykkoker her[/mk_button] Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)
Forlegger-Anne gleder seg over lysere tider og kjører litt deilige trykkokebokfarger og sommer i varmere strøk…