Ukas bok – Kakerlakkenes død – Les første kapittel!

… denne såkalte «Sammenbrettet Seagull-mann»… er en helt utrolig morsom historie om hva som kan skje når en ivrig (og tørst) engelskmann skal legge til med gummijolla si på Bequia…

Langturseilas, Atlanterhavet i desember, Karibia noen deilige måneder… Hvor mange har ikke gjort det? Hvor mange drømmer ikke om det? Peter og Marianns historie om byggingen og seilingen med FREDAG, kjenner mange til – og mange har møtt dem begge, eller en av dem på Bequia – der på den andre siden av havet.

Peter og Mariann har en spesiell plass i mitt hjerte! Vi traff dem begge på Bequia da vi seilte vår første langturseilas i 2001-2002. Julen 2001 feiret vi med Mariann, alle vi nordiske seilere! Julegrisen spaserte glad og fornøyd på stranda om morgenen da jeg tok meg min vanlige svømmetur… om kvelden surret den på grillen, den brune sausen var rød (og knallsterk) og surkålen hadde vi seilere laget ombord på båtene.

Senere traff jeg Mariann mange ganger – hun hadde sommerjobb på marinaen på Bygdøylokket – jeg syklet med ujevne mellomrom ut for en prat og en vaffel. Mange av de besøkende tok med seg boken til Peter og jeg vil tro at de likte den!

Her får du i alle fall første kapittel – håper boken kan være noe for deg!

Trykk på linken og les på PC, MAC, nettbrett eller mobil – eller print ut på godt gammeldags papir!

kakerlakkenes-dd-frste-kapittel

[mk_button dimension=”three” size=”medium” outline_skin=”dark” bg_color=”#00c8d7″ text_color=”light” icon=”moon-quill” url=”https://www.nautiskfritid.no/products/kakerlakkenes-dod2″ target=”_self” align=”left” id=”Buton ID” margin_top=”0″ margin_bottom=”15″]Kjøp boken KAKERLAKKENES DØD her[/mk_button]

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsen

Hilsen Forlegger-Anne

Forlegger-Anne Nygren er selv en ivrig seiler som har vært på langturseilas to ganger og arrangerer og holder foredrag.

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.