Novemberkalender: 19. november – Joshua Slocum: «Første mann rundt jorden alene»

Joshua Slocum:
«Første mann rundt jorden alene». Joshua Slocum hadde ingen planer om å nå rekorder – han hadde så vidt vi vet bare et mål – et deilig mål – og det var et deilig mål… Han ville legge ut på en lystseilas!

LYSTSEILAS: For et deilig ord – tenk, å bare legge av gårde fordi man har lyst… ikke noe mål, ingen tidsfrister! Nå kan det vel være at Joshua hadde planer om å være første mann alene rundt jorda – det vet vi faktisk ikke. Det vi vet er at han gjennomførte og at hans bok for evig tid blir stående i historien! Det vi vet er at det er akkurat 110 år siden i dag (eller for ca en måned siden) han kom tilbake – og da hadde han vært borte i over tre år. Vi fikk en underfundig og samtidig spennende bok!

Men visste du at Joshua ikke kunne svømme? Visste du at det er bygget tusenvis av Spray-kopier og at sangeren Burl Ives eide en.

Du kan selvfølgelig lese mer om vår helt – Joshua på Google, men ta også en titt på bilder og se alle de fine omslagene som er laget! Boken har vært i produksjon siden den kom! Fantastisk – eller hva?

Kr. 349,- (Du blir viderekoblet til flinke folk i bokhandelen Nautisk Fritid – de ordner utsendelsene!)

 

Vi sender deg nyhetsbrev med nyttige tips råd og inspirasjon.